Dzień bez Długów a możliwość otrzymania darmowego sprawozdania z raportu BIG

Czy to prawda, że w dniu dłużnika jest możliwość darmowego sprawdzenia raportu o sobie?

Pytanie od: Mario85

Nasz ekspert odpowiada

Oczywiście! Z okazji Dnia bez Długów zarówno obecni jak i nowi użytkownicy serwisu infoKonsument.pl mogą bezpłatnie pobrać raport na swój temat.

Czy darmowy dostęp do sprawozdania BIG można otrzymać tylko raz w roku?

Nie musisz jednak czekać na kolejną promocję. Raz na 6 miesięcy możesz sprawdzić informacje na swój temat zupełnie za darmo w ramach tzw. informacji ustawowej.

(liczba głosów:
)
Twoja ocena

Bardzo prawdopodobne, że odpowiedź na nurtujące cię pytanie znajduje się już w naszej bazie. Sprawdź to! W tym celu w okienku poniżej opisz hasłowo swój problem – postaraj się ograniczyć do trzech–czterech słów. Jeżeli wynik będzie negatywny, zadaj pytanie, korzystając z formularza.

Zadaj pytanie

Nasi eksperci dołożą wszelkich starań, aby szybko odpowiedzieć na Twoje pytanie. Mimo to w niektórych przypadkach czas oczekiwania na odpowiedź może wynosić od kilku do kilkunastu dni. Redakcja zastrzega sobie prawo niepublikowania pytań zadawanych wielokrotnie lub tych, na które odpowiedzi pojawiły się już w serwisie.

Nasi Partnerzy

logo