Dzień bez Długów a możliwość otrzymania darmowego sprawozdania z raportu BIG

Czy to prawda, że w dniu dłużnika jest możliwość darmowego sprawdzenia raportu o sobie?

Pytanie od: Mario85

Nasz ekspert odpowiada

Oczywiście! Z okazji Dnia bez Długów zarówno obecni jak i nowi użytkownicy serwisu infoKonsument.pl mogą bezpłatnie pobrać raport na swój temat.

Czy darmowy dostęp do sprawozdania BIG można otrzymać tylko raz w roku?

Nie musisz jednak czekać na kolejną promocję. Raz na 6 miesięcy możesz sprawdzić informacje na swój temat zupełnie za darmo w ramach tzw. informacji ustawowej.

(liczba głosów:
)
Twoja ocena

Wszelkie materiały znajdujące się na niniejszej stronie zamieszczone są w jedynie w celu informacyjnym i nie mogą być traktowane jako porada prawna w żadnej konkretnej sprawie, aczkolwiek dokładamy wszelkich starań, aby informacje tu zawarte były kompletne, prawdziwe i aktualne.

Właściciel portalu nie ponosi odpowiedzialności za żadne stwierdzenie zawarte w treści niniejszej strony, jak również za ewentualne błędy lub braki w zamieszczonych materiałach, ani też za ewentualne rezultaty działań podjętych w oparciu o nie. Odwiedzający niniejszą witrynę powinni zasięgnąć indywidualnej porady prawnej we wszystkich sprawach w jakikolwiek sposób odnoszących się do ich praw i obowiązków.

Nasi Partnerzy

logo